wij zijn een creatief multimedia bedrijf met een oogje voor websites & Design.

Lanceer jouw onderneming met een website, logo of marketing-campagne van Spook Media. Bel ons op 0612345678 voor een vrijblijvend gesprek of stuur ons een bericht.

Van idee naar identiteit

Jouw bedrijf verdiend het om gezien te worden, met zowel een indrukwekkende huisstijl als een gebruiksvriendelijke website waar jouw klanten je kunnen vinden. Bij Spook Media vertalen wij jouw merkidee naar een merkidentiteit dat jou niet alleen nieuwe klanten aantrekt maar er ook nog eens super uit ziet.

Of je nou opzoek bent naar een website, logo, visitekaart of marketing-campagne, wij helpen je graag je droom te realiseren. Werp hieronder een blik op de diensten waarin wij ons specialiseren en zie waar wij jou mee van dienst kunnen zijn. Klik op de iconen voor meer info over de dienst.

Webdesign

Wij ontwerpen aan de hand van een interview jouw nieuwe website. Zo geven wij je een visueel voorproefje van hoe jouw website er uit zou komen te zien.

Webdevelopment

Wij bouwen voor jou een compleet verzorgde website voor op alle apparaten van mobiel, tablets tot computerschermen. 

Marketing

Wij verzorgen een online marketing campagne in het huisstijl van je bedrijf op het internet en social-media platformen als Instagram, Facebook en Twitter.

Huisstijl

Wij zetten jouw merkidee om tot een visueel concept en bouwen deze samen uit tot een merkidentiteit dat je bedrijf zal helpen groeien.

SEO

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat jouw website vindbaar is op het internet is belangrijk voor het werven van klanten. Wij zorgen er voor dat deze klanten je kunnen vinden.

E-Mail

Bij het aanvragen van een website krijg je van ons een gepersonaliseerde e-mailadres. Hierbij kan je kiezen uit een e-mail in de Google of MailChimp omgeving.

Waarom onze klanten
kiezen voor ons

Spook Media opende haar deuren in het voorjaar van 2023 en heeft ondanks haar jonge leeftijd vele klanten geholpen hun dromen te realiseren. Door zich te specialiseren in zowel het interactieve als grafische aspect dat komt kijken bij een bedrijf kan Spook Media zich een multimedia bedrijf noemen dat in de onlinewereld en voor drukwerk inzetbaar is. Lees waarom onze klanten van ons houden en wij van hen.

Offerte formulier

Welkom! En bedankt dat je ons kiest om jouw bedrijf te lanceren.
Volg de stappen in het formulier om onze samenwerking zo fijn mogelijk te starten. Meer info over onze diensten kan je vinden op de Diensten pagina. Kom je er niet uit? Dan kan je via het contact formulier of telefonisch contact met ons opnemen.